Disclaimer

Algemene voorwaarden
Kantoorbalie.be levert on-line dienstverlening aan bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte om te huren in Belgie. Tevens biedt kantoorbalie.be verhuurders de mogelijkheid om hun kantoorruimte op onze website te tonen.
Kantoorbalie.be gaat discreet met uw persoonlijke gegevens om. De gegevens die wij van u en uw bedrijf verzamelen blijven in ons bezit en worden alleen gebruikt om u de best mogelijke service te kunnen verlenen. Deze algemene voorwaarden beschrijven hoe de bescherming van uw persoonlijke informatie gewaarborgd blijft tijdens uw registratie op de website van Kantoorbalie.be.

Artikel 1: Informatie
Kantoorbalie.be verzamelt slechts de informatie die nodig is om contact met u of uw organisatie te leggen.

Artikel 2: Gedeelde informatie
Tenzij uitdrukkelijk vermeld zal Kantoorbalie.be alle verzamelde informatie slechts intern gebruiken. Kantoorbalie.be verkoopt, verhuurt uw persoonlijke informatie niet aan derden.

Artikel 3: Het gebruik van de verzamelde informatie.
Informatie verzameld door Kantoorbalie.be wordt gebruikt om de behoeften van de gebruiker te kunnen begrijpen om zo een beter product en service te kunnen leveren. De informatie wordt slechts verstrekt aan beheerders van de gebouwen die overeenkomen met uw zoekprofiel.
Registratie op de website van Kantoorbalie.be betekent dat u akkoord gaat met het ontvangen van een commerciële elektronische mailing verzonden door Kantoorbalie.be. U kunt zich te allen tijde uitschrijven voor deze mailing door op de link; uitschrijven voor elektronische mailing, te klikken, welke onderaan de e-mail vermeld staat.

Artikel 4: Beveiliging van informatie:
Kantoorbalie.be respecteert uw privacy en wij zullen uw persoonlijke informatie met de grootste zorgvuldigheid in onze databases opslaan.

Artikel 5: Verwijderen van persoonlijke informatie
Wanneer u niet langer opgenomen wenst te worden in de Kantoorbalie.be database of niet langer elektronische communicatie van Kantoorbalie.be wenst te ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@kantoorbalie.be met het onderwerp 'Uitschrijven' onder vermelding van uw Voornaam, achternaam, bedrijf en e-mail. Kantoorbalie.be zal uw verzoek dan zo snel mogelijk uitvoeren.

Artikel 6: Klachten/vragen
Indien u klachten of vragen heeft met betrekking tot uw privacy of ons privacybeleid, kunt u een e-mail sturen naar info@kantoorbalie.be. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.