Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een kantoorruimte vinden via KantoorBalie.be?
Kantoorbalie.be heeft een grote database met kantoorruimte door heel Belgie. Door een vestigingsplaats van de kantoorruimte in het zoekvenster in te voeren kunt u zoeken in ons uitgebreide bestand. U kunt hierin de gewenste afmetingen van uw kantoorruimte aangeven.

Wat doe ik als ik een geschikte kantoorruimte gevonden heb?
Indien u een geschikte kantoorruimte gevonden heeft via onze zoekmodule, kunt u uw gegevens achterlaten. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de gegevens van het pand te bespreken. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons op nemen door te bellen met een van onze medewerkers.

Kan ik via KantoorBalie.be direct een kantoorruimte bezichtigen?
Onze medewerkers kunnen direct een bezichtigingsafspraak maken zodat u de kantoorruimte spoedig kunt bezichtigen.

Indien ik de kantoorruimte wil huren, hoe gaat dit in zijn werk?
KantoorBalie.be brengt u in contact met de eigenaar van de desbetreffende kantoorruimte. De eigenaar en u handelen dan gezamelijk het contractuele onderdeel af. KantoorBalie berekent geen bemiddelingskosten aan de huurder. KantoorBalie.be brengt u geheel gratis in contact met de eigenaar van de kantoorruimte.

Waar kan ik kantoorruimte huren bij KantoorBalie.be?
KantoorBalie.be heeft kantoorruimte in vrijwel alle steden in Belgie. Indien uw stad niet gevonden wordt, kunt u uw zoekopdracht achterlaten. Onze medewerkers zoeken dan gratis een passende ruimte voor u.

Wat is het voordeel van het huren van kantoorruimte in een business center?
Het huren van een kantoorruimte in een business center heeft verschillende voordelen. U kunt gebruik maken van vele diensten en faciliteiten die het business center levert. Denk hierbij aan telefoondiensten, schoonmaakdiensten en bijvoorbeeld secretariële diensten.

Zoekt u kantoorruimte om te huren in een business center?
Dan bent u bij KantoorBalie.be aan het juiste adres. Met de zoekfunctie op deze website kunt u uw voorkeuren aangeven. Zo vindt u makkelijk en snel kantoorruimte in een Business Center dat aan uw wensen voldoet. Mocht u geen geschikte kantoorruimte in een Business Center vinden, dan kunt u gratis een zoekopdracht achterlaten. Onze medewerkers zoeken dan gratis een passende ruimte voor u.