Op zoek naar kantoorruimte in Antwerpen?

Wij helpen jou kosteloos een geschikte kantoorruimte te vinden in Antwerpen. Wij hebben diverse kantooroplossingen. Wil je er snel in, zonder al teveel gedoe? Denk dan aan een co-working space, een geheel ingericht kantoor of een flexibele werkplek. Liever het kantoor meer eigen maken? Denk dan eens aan een creatief kantoor, een industriële kantoorunit of een eigen bureau. Een bedrijvencentrum biedt mogelijkheden voor starters, middelgrote ondernemingen, maar ook voor multinationals.
 
Antwerpen leeft! Het is verdeeld in een aantal diverse wijken, met ieder hun eigen karakter. Zo bieden wij bureaus aan in het Historische Centrum en de nabijgelegen, zeer populaire Modewijk, waar voornamelijk veel designers zitten. Het getransformeerde Schipperskwartier zit dicht aan de N49a en of in het authentieke Quartier Latin. Zoek je een kantoor in een trendy wijk? Zoek dan een mooie werkplek in het artistieke ’t Zuid of in Het Eilandje in Antwerpen Noord. In Antwerpen Oost bevinden zich de wijken De Diamant en Zurenborg. In deze laatste wijk word je omringd door statige panden in Art-deco stijl.
 
Specifiek kent Antwerpen ook een aantal zakendistricten. Als je in een meer zakelijke omgeving wilt zitten, kijk dan eens naar de wijken Berchem, Nieuw Zuid, Eilandje Noord, Antwerpen Centraal en de Diamond District. Wilt u meer informatie aanvragen over onze kantoren of wilt u met een medewerker spreken? Neem contact op via info@kantoorbalie.be of bel ons op +31207780352.