Op zoek naar kantoorruimte in Brussel?

Wij zijn een onafhankelijk bureau dat jou kosteloos helpt met de zoektocht naar een kantoorruimte die bij jouw bedrijf past. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een traditioneel kantoor dat kaal wordt opgeleverd, of ben je op zoek naar een meer high-end oplossing in een bedrijvencentrum met services zoals een receptie en een kantoor waarvan de inrichting en aansluitingen al zijn verzorgd? De mogelijkheden zijn (deels) zelf te bepalen en daarom niet alleen weggelegd voor multinationals; ook middelgrote bedrijven of starters kunnen hier terecht.

Flexibele werkplek
Uiteraard zijn er nog meer kantooroplossingen. Snel een bureau nodig? Denk dan aan een co-working space of een flexibele werkplek. Heb je tijd om voorbereidingen te treffen, dan is een industriële kantoorunit of een creatieve werkruimte wellicht iets voor jou.

Werken in Brusselse wijken
Als Europese hoofdstad is er veel (internationale) bedrijvigheid in Brussel. Niet voor niks heeft de stad onlangs Washington DC ingehaald als belangrijkste diplomatenstad ter wereld. En dan moet je weten: in welke Brusselse wijken kan ik het best met mijn kantoor neerstrijken?

Centrum van Brussel of de Europese wijk?
Veel bedrijven vestigen zich in het hart van de stad, ook wel de Vijfhoek genoemd. Geen gekke keuze, als je weet dat je wordt omgeven door Gotische kathedralen, slingerende steegjes en rijkversierde gevels. Ten oosten van het middeleeuwse stadscentrum vormt de Leopoldswijk, beter bekend als de Europese wijk het kloppende hart van Europa. Wil je hier een kantoor, dan kom je al snel in moderne, hoogglanzende kantoortorens terecht, die tegelijkertijd een mooi contrast vormen met het aangrenzend groen van diverse parken.

Statige Louizalaan of trendy Elsene?
Ben je meer op zoek naar een omgeving met statige herenhuizen en een chique uitstraling? Denk dan eens aan de Louizalaan. Een pronklaan die thuishoort in het rijtje van de Champs Elysées en Fifth Avenue. Zoek je een iets goedkoper kantoor in Brussel? Of zit je liever meer ten westen of ten noorden het Brusselse hart? Dan bieden wij ook volop mogelijkheden in wijken als het trendy Elsene, het artistieke Sint Gillis, het relaxte Anderlecht, het zakelijke district de Noordruimte, Laken - een van de meest beroemde Brusselse wijken of Zaventem Brussels Airport.

Meer info?
Neem contact op via info@kantoorbalie.be of bel ons op +31207780352.

Photo credits: JLogan